Biorepeel CL3

BioRePeelCl3 – chemický peeling

Zloženie BioRePeelCl3 je unikátne a jedinečné. Také multifunkčné a originálne zloženie nemá žiadny iný peeling. Dvojfázový gél s lipofilnou a hydrofilnou zložkou robí BioRepeelCl3  jedinečným a unikátnym na svete. Aj napriek vysokej koncentrácii kyselinových zložiek (pri tvári až TCA 35 % a tele TCA 50 %) nedochádza takmer k žiadnemu drastickému olupovaniu a páleniu. Klient nepociťuje žiadny diskomfort.

BIOREPEELCl3 – Obnovuje a omladzuje pokožku bez injekcií. Je vhodný pre tých, ktorí nemôžu, alebo nechcú podstúpiť injekčnú revitalizáciu. Bezbolestná procedúra je veľké plus pre ľudí so zníženým prahom bolesti. Ošetrenie je rýchle (max. 30 minút). Výborne sa kombinuje s injekčnými a prístrojovými technológiami. Jedinečný BioRepeelCl3  je vhodný aj pre mladú pokožku s akné v ostrej fáze so zapálenými vyrážkami, čerstvými jazvami a s drobnými vráskami. Má bakteriostatické účinky, zmenšuje zväčšené póry a nahromadenie mazu, vytvára nepriaznivé prostredie pre rast baktérií a znižuje možnosť vzniku akné. Dá sa aplikovať aj v lete, nedochádza následne k tvorbe pigmentácií.

Rekonvalescencia nie je potrebná, efekt sa dostaví bezprostredne po ošetrení. Po opakovanej aplikácii pretrváva výsledný efekt až 12 mesiacov.